DSR food Essen

Onze andere onderneming is DSR food Essen, de perfecte combinatie met onze cateringservice om onze klanten tot in de puntjes te kunnen verzorgen.

Op de website van DSR food kunt u het volledige assortiment van DSR food Essen vinden.

DSR food heeft een ruim assortiment; een simpel buffet, een luxe buffet, een warm buffet of een koud buffet, het kan allemaal besteld worden bij DSR food Essen (België). Daarnaast bieden wij bij de buffetten gratis bezorging aan binnen een straal van 15km. Kwaliteit catering én geen bezorgkosten, wat wilt u nog meer?

Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes van Essen tot Antwerpen en over de grens voor de regio Roosendaal, Bergen op Zoom en omstreken. Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland. Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen door ons. Ons assortiment hapjesschalen is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, alles is mogelijk. De hapjes bij DSR food Essen zijn de voordeligste van Nederland & België!

Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen ook dat kan bij de partyservice van DSR food Essen (België). We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten.

Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade.

Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Essen (België). Wij hebben een bbq pakket Budget en een bbq pakket Basis. Ons barbecue vlees is van uitstekende kwaliteit. Naast de barbecue paketten van DSR food Essen (België) kunt u ook genieten van een koud buffet, bij DSR food kunt u heerlijke salades bestellen als frisse hap tussendoor.

Belegde broodjes bestellen in Essen (België) kan ook bij DSR food. Wij bezorgen luxe broodjes voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc.

Dus heeft u bedrijfscatering of catering thuis nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Essen (België) is hét adres voor catering aan huis