Tapasplanken & buffetten

Bent u op zoek naar iets speciaals dat lekker is en ook nog eens er geweldig uit ziet? Kies dan voor 1 van onze tapas formules.

Cateringservice Bolsterbos heeft een ruim assortiment in tapas voor als aperitief of als hoofdgerecht. Uw gasten zullen heerlijk genieten van vele verschillende hapjes, voor ieder wat wils! Ideaal voor feesten, communies, huwelijk, jubileum of andere gelegenheid.

De tapasplanken & buffetten zijn volledige hoofdgerechten inclusief brood & smeersels. Uw gasten gaan niks te kort komen en er is voor ieder wat wils. Voor kinderen hebben we aparte formules, deze kunt u ook terugvinden in onze webshop. Ook hebben we verschillende formules als aperitief.

Cateringservice Bolsterbos kan de tapastafels maken op verschillende kleine tot grote mooie houten planken of we maken het als buffet op een tafel, aan u de keus. U kunt de tapastafels bestellen voor kleine & grote gezelschappen en voor iedere gelegenheid. De tapasplanken zijn te bestellen vanaf 2 personen maar de tapasbuffetten zijn vanaf 50 personen.

U kunt het bij ons afhalen of wij komen het leveren op locatie, de tapasbuffetten komen wij op locatie opbouwen, wij zijn hiervoor 1 a 2 uur voorafgaand aan het diner aanwezig om alles voor u klaar te maken.

Bestellen kan via onze webshop. Voor grote gezelschappen & feesten kunt u hier een offerte aanvragen.

Heeft u te maken met allergenen in uw gezelschap? Neem dan even contact met ons op. Zijn er bepaalde dingen die u er niet op wilt hebben, of liever alleen vlees of vis, of zijn er vegetariërs in uw gezelschap ook daar houdt Cateringservice Bolsterbos graag rekening mee.

Essen – Kalmthout – Brasschaat – Wuustwezel – Antwerpen – Stabroek – Kapellen – Brecht – Zandvliet – Berendrecht – Ossendrecht – Bergen op Zoom – Roosendaal – Woensdrecht – Breda – Nispen – Wouw – Wouwse Plantage – Hoogerheide – Huijbergen – Halsteren – Malle – Sint-Job-in-‘t-Goor – Westmalle – Ekeren – Hoevenen.

Staat uw locatie er niet bij? Die zijn we waarschijnlijk vergeten maar neem even contact met ons op.