Tapas walking diner

Wilt u iets speciaals? en dat uw gasten tot in de puntjes worden verzorgd en bediend? kies dan voor een tapas walking diner.

Uw gasten hoeven zich niet te verplaatsen naar een buffet of naar een vaste plaats aan tafel, ze kunnen rondlopen, kletsen en bij hun statafel blijven staan. Borden & bestek zijn ook niet nodig, al de tapas kunnen direct gegeten worden met een prikker, liggen al op kleine amuse schaaltjes of het zijn spiesjes.

Wij lopen met ons team rond met prachtige tapasschalen & planken, mooi gegarneerd en een streling voor het oog! Uw gasten gaan niks te kort en worden voorzien van een volledig voor, hoofd & nagerecht maar dan in de vorm van kleine tapas. U kunt hier zelf de keuze maken of u alleen koude of warme tapas wilt, en een combinatie van warm & koud is ook mogelijk.

Koude tapas

Bij de walking diner kunt u kiezen voor alleen koude tapas, een combinatie van vlees, vis, kazen, vegi, groenten & fruit. Maar ook kleine amuses zoals carpaccio, garnalencocktail, verse zalm, kip mango komen hier aan bod. Op voorhand kan er besproken worden welke hapjes u graag wilt hebben of wij maken zelf een ruime variatie.

Warme tapas

De warme BBQ tapas zijn ook zeer populair en worden ter plaatsen klaargemaakt door onze BBQ koks. Vele kleine hapjes van vlees, vis & groenten. Denk hierbij aan buikspekspiesjes, ossenhaaspuntjes, gevulde mini paprika’s, gevulde mini champignons, gegrilde scampi’s, BBQ asperges, kipknabbels, jalapeno pepers, krieltjes spiezen, moinkballs, visspiezen. U kunt kiezen uit 25 verschillende warme BBQ tapas.

Dessert

Bij de tapas walking diner van cateringservice Bolsterbos sluiten wij af met onze geweldige dessertplanken, een combinatie van zoete desserts, vers fruit maar ook diverse kazen. Dit is echter niet verplicht, soms kiest u voor een taart of ijs, maar ook hier kunnen wij voor zorgen.


Wij werken in verschillende gangen van voor tot en met nagerecht, uw gasten zullen door een wereld van verschillende smaken reizen! en gaan aangenaam verrast zijn door deze nieuwe formule van een walking diner.

Deze formule is mogelijk vanaf 25 personen.

Een tapas walking diner is al mogelijk vanaf € 22.95 per persoon exclusief bediening.

Bediening € 28,- per uur

Met BBQ kok op aanvraag.

Per 25 personen voorzien wij 1 serveerster. Zij zorgen voor het rondbrengen van de hapjes, serveren van drank indien gewenst, afwas & afruim.

Cateringservice Bolsterbos bezorgt tapas in bijna heel provincie Antwerpen & Brabant (Nederland). Onder andere:

Essen – Kalmthout – Wuustwezel – Brasschaat – Putte – Berendrecht -Zandvliet – Ekeren – Brecht – Stabroek – Kapellen – Malle – Schoten – Roosendaal en omstreken – Bergen op Zoom en omstreken – gemeente Woensdrecht en omstreken.