Walking dinner

Wilt u iets speciaals?

En dat uw gasten tot in de puntjes worden verzorgd en bediend?

Kies dan voor een tapas walking dinner van Cateringservice Bolsterbos.

Uw gasten hoeven zich niet te verplaatsen naar een buffet of naar een vaste plaats aan tafel, ze kunnen rondlopen, kletsen en bij hun tafel blijven zitten of staan. Borden & bestek zijn ook niet nodig, al de tapas kunnen direct gegeten worden met een prikker, liggen al op kleine amuse schaaltjes of het zijn spiesjes.

Daarom is deze formule ook perfect voor diegene die in de winter graag ook willen genieten van de BBQ, al onze warme hapjes worden klaargemaakt op de BBQ, en ons team komt deze in de zaal bij u aanbieden, u en uw gasten hoeven niet buiten de kou in maar gaan toch genieten van heerlijke kleine gerechtjes van de BBQ.

Ons team loopt rond met lekkere koud & warme tapas en sluiten af met een dessert. Ook wordt er brood & smeersels voorzien voor op de tafels. Uw gasten gaan niks te kort en worden voorzien van een volledig voor, hoofd & nagerecht maar dan in de vorm van kleine tapas. 

U kunt hier zelf de keuze maken of u alleen koude of warme tapas wilt, en een combinatie van warm & koud is ook mogelijk.

Koude tapas

Bij de walking dinner kunt u ook kiezen voor alleen koude tapas, een combinatie van vlees, vis, kazen, vegi, groenten & fruit. Maar ook kleine amuses zoals carpaccio, garnalencocktail, verse zalm, kip mango komen hier aan bod. Op voorhand kan er besproken worden welke hapjes u graag wilt hebben of wij maken zelf een ruime variatie.

Warme tapas

De warme BBQ tapas zijn ook zeer populair en worden ter plaatsen klaargemaakt door onze BBQ koks. 

Vele kleine hapjes van vlees, vis & groenten. Denk hierbij aan buikspekspiesjes, ossenhaaspuntjes, gevulde mini paprika’s, gevulde mini champignons, gegrilde scampi’s, BBQ asperges, kipknabbels, jalapeno pepers, krieltjes spiezen, moinkballs, visspiezen. 

U kunt kiezen uit 25 verschillende warme BBQ tapas.

Dessert

Bij de tapas walking diner van cateringservice Bolsterbos sluiten wij af met onze geweldige dessertplanken, een combinatie van zoete desserts, vers fruit maar ook diverse kazen. Dit is echter niet verplicht, soms kiest u voor een taart of ijs, maar ook hier kunnen wij voor zorgen.

Wij werken in verschillende gangen van voor tot en met nagerecht, uw gasten zullen door een wereld van verschillende smaken reizen! en gaan aangenaam verrast zijn door deze nieuwe formule van een walking dinner.

Deze formule is mogelijk vanaf 25 personen.

Een tapas walking diner is mogelijk vanaf € 29.95 per persoon exclusief bediening.

Per 25 personen voorzien wij 1 serveerster. 

Cateringservice Bolsterbos verzorgt uw tapasbuffet, dessertbuffet, BBQ, ontbijt & lunch in bijna heel provincie Antwerpen & Brabant (Nederland). 

Onder andere:

Essen – Kalmthout – Wuustwezel – Brasschaat – Putte – Berendrecht -Zandvliet – Ekeren – Brecht – Stabroek – Kapellen – Malle – St.Job in’t Goor – Schoten – Roosendaal en omstreken – Bergen op Zoom en omstreken – gemeente Woensdrecht en omstreken.

 

Catering op locatie voor onder andere:

 

 *Feesten & andere gelegenheden, communie, huwelijk, bedrijfsfeesten, jubileumfeesten, receptie etc. 

*BBQ aan huis, BBQ op locatie, BBQ walking dinner, warme & koude buffetten, dessertbuffetten, tapasbuffetten.