Tapas walking diner

Wilt u iets speciaals? en dat uw gasten tot in de puntjes worden verzorgd en bediend? kies dan voor een tapas walking diner.

Uw gasten hoeven zich niet te verplaatsen naar een buffet of naar een vaste plaats aan tafel, ze kunnen rondlopen, kletsen en bij hun statafel blijven staan.

Wij lopen met ons team rond met prachtige tapasschalen & planken, mooi gegarneerd en een streling voor het oog! Uw gasten gaan niks te kort en worden voorzien van een volledig voor, hoofd & nagerecht maar dan in de vorm van kleine tapas.

Bij de tapas walking diner kunt u kiezen voor alleen koude hapjes, maar ook voor warme of warme & koud gecombineerd. Wij werken in verschillende gangen van voor tot en met nagerecht, uw gasten zullen door een wereld van verschillende smaken reizen! en gaan aangenaam verrast zijn door deze nieuwe formule van een walking diner.

Bij de tapas walking diner van cateringservice Bolsterbos sluiten wij af met onze geweldige dessertplanken, een combinatie van zoete desserts, vers fruit maar ook diverse kazen.

Deze formule is mogelijk vanaf 25 personen.

Een tapas walking diner is al mogelijk vanaf € 22.95 per persoon exclusief bediening.

Bediening € 28,- per uur

Per 25 personen voorzien wij 1 serveerster. Zij zorgen voor het rondbrengen van de hapjes, serveren van drank indien gewenst, afwas & afruim.