Tapasplanken & buffetten

Bent u op zoek naar iets speciaals dat lekker is en ook nog eens er geweldig uit ziet? 

Kies dan voor 1 van onze tapas formules.

 

 

Cateringservice Bolsterbos heeft een ruim assortiment tapas als aperitief of als hoofdgerecht. Uw gasten zullen heerlijk genieten van vele verschillende hapjes, voor ieder wat wils! Ideaal voor feesten, communies, huwelijk, jubileum maar ook voor een gezellig avondje met familie of vrienden. 

 

De tapas hoofdgerechten zijn voorzien van brood & smeersels en is dus echt een volledige maaltijd waar niemand iets te kort gaat komen. 

Bij de tapas aperitief formule zit geen brood of smeersel en is dus echt als aperitief(hapje) of als voorgerecht is ook mogelijk.

In onze webshop kunt kiezen voor een houten plank of zwarte kunststof wegwerpschalen. Wanneer u een houten plank kiest dient u deze in de week nadien bij ons terug binnen te brengen, bent u niet in de gelegenheid om deze terug te brengen kies dan voor de wegwerpschalen. 

 

Wij hebben deze planken wekelijks allemaal nodig dus is het voor ons erg vervelend als de planken te laat worden binnen gebracht.

Cateringservice Bolsterbos bezorgt tapas, dessert, BBQ, ontbijt & lunch in bijna heel provincie Antwerpen & Brabant (Nederland). Onder andere:

 

 

Essen – Kalmthout – Wuustwezel – Brasschaat – Putte – Berendrecht -Zandvliet – Ekeren – Brecht – Stabroek – Kapellen – Malle – Schoten – Roosendaal en omstreken – Bergen op Zoom en omstreken – gemeente Woensdrecht en omstreken.