Huwelijk

De grote dag breekt aan waar al lange tijd naar uit wordt gekeken, alles moet tot in de puntjes verzorgd op jullie huwelijk en daar hoort natuurlijk ook lekker eten bij! 

Cateringservice Bolsterbos zorgt voor culinaire verwennerij en u hoeft zich nergens druk om te maken, ons representatieve cateringteam neemt alles voor u uit handen.

Wilt u geen weddingplanner maar wel een team dat op jullie grote dag alles op rolletjes laat lopen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Wij vernoemen hieronder enkele mogelijkheden maar wij maken graag een formule op maat van uw wensen


Receptie

Wenst u een receptie voor uw huwelijk?

Wij verzorgen dit voor u tot in de puntjes. 

Ons team komt bij u thuis in de tuin of andere locatie en nemen alles voor u uit handen, wenst u alleen de bediening van de drank of ook een hapje erbij? Er zijn vele mogelijkheden die Cateringservice Bolsterbos u kan aanbieden op het gebied van recepties. 

Cateringservice Bolsterbos verzorgt uw receptie zodat u en uw gasten alleen maar hoeven te genieten.


Aperitief

Wilt u uw gasten verwelkomen met een lekker aperitief? 

Wij hebben vele mogelijkheden die u als aperitief kunt aanbieden.

Tapasplankjes voor op tafel, wij maken deze op maat van de tafels. Heeft u liever grote planken of kleine plankjes voor op statafels dit is allemaal mogelijk.

Wenst u liever dat de hapjes bediend worden? 

De hapjes worden gepresenteerd om mooie ronde schalen en de bediening zal er voor zorgen dat uw gasten niks te kort komen op jullie huwelijk.

De keuze van de hapjes doen wij in overleg, we komen samen om persoonlijk kennis te maken en overlopen jullie droomdag.


BBQ Diner

Er gaat niets boven de geur van smeulend houtskool. BBQ op een huwelijk is dan ook zeer populair. 

Wij bieden verschillende mogelijkheden om u en uw gasten culinair te laten genieten en te verzorgen tot in de puntjes. Ook vegetariërs komen bij ons niets te kort.

Heeft u graag de klassieke BBQ, bekijk dan hier onze formules. Of kies voor de walking dinner waar iedereen ook altijd ontzettend enthousiast van wordt. Wij verzorgen BBQ met kok op locatie of bij u in de tuin.

 


Tapas

Onze tapasbuffetten zien er niet alleen prachtig uit maar zijn ook nog eens ongelooflijk lekker. De gasten op uw huwelijk zullen aangenaam verrast zijn.

Voor ieder wat wils en niemand komt iets te kort. 

Wenst u liever tapasplanken die u rechtstreeks op tafel kunt plaatsen bij uw gasten, ook dit is mogelijk. 

Er zijn vele mogelijkheden in onze tapasbuffetten. Meer informatie vindt u hier


Dessert

Op zoek naar een dessertbuffet voor uw feest of andere gelegenheid?

Cateringservice Bolsterbos biedt een groot en heerlijk assortiment aan met heel veel variatie.

Ons dessertbuffet bestaat uit een ruime variatie aan mini dessertjes, denk aan macarons, cupcakes, dessertglaasjes, soesjes, beignets meer dan 15 verschillende soorten. Wij maken hier een selectie van, dit is afhankelijk van het aantal personen.

Het dessertbuffet van Cateringservice Bolsterbos kan indien gewenst uitgebreid worden met vers fruit of verschillende Franse kazen.


Bediening

Wilt u optimaal genieten tijden uw huwelijk zodat u alle tijd heeft voor uw gasten. U kunt bij cateringservice Bolsterbos ons representatieve team de bediening laten verzorgen.

Ons team zorgt ervoor dat al uw gasten voorzien zijn van drank, gaat rond met de hapjes, bediening aan buffet of aan tafel, ruimt de tafels af en doet de afwas. Maak het u zelf makkelijk en laat ons team het werk doen.

Heeft u zelf geen tijd om de tafels in te dekken of te decoreren? Wij kunnen ook dat voor u uit handen nemen. 


Privacybeleid