Huwelijk

De grote dag breekt aan waar al lange tijd naar uit wordt gekeken, alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn en daar hoort natuurlijk ook lekker eten bij! Cateringservice Bolsterbos zorgt voor culinaire verwennerij en u hoeft zich nergens druk om te maken, ons representatieve cateringteam neemt alles voor u uit handen.

BBQ kok aan huis of op locatie

Een BBQ smaakt natuurlijk ook altijd, maak gebruik van onze BBQ met kok formule en u en uw gasten zullen niks te kort komen. Ons BBQ cateringteam komt aan huis of op locatie uw feest verzorgen, indien gewenst van A t/m Z.

Cateringservice Bolsterbos heeft verschillende formules, deze kunt u hier terugvinden. Onze BBQ kok verzorgt de BBQ tot in de puntjes en zorgt dat u en uw gasten culinair verwent worden. De BBQ formules van Cateringservice Bolsterbos zijn compleet met vlees, salades, sauzen, brood & boter. Indien nodig voorzien wij ook borden & bestek voor uw gezelschap. Wilt u meer weten over de formule BBQ met kok? Dat vindt u hier.

Tapasplanken of buffet

De tapasplanken en buffetten van cateringservice Bolsterbos zijn erg populair. Planken/buffetten zo mooi als schilderijen, ontzettend lekker & voor ieder wat wils. U hoeft niet meer na te denken wat iedereen graag lust of eet want voor al uw gasten zit er wel iets lekkers tussen.

U kunt onze tapasplanken kiezen als aperitief of als hoofdgerecht, de hoofdgerechten zijn uitgebreid met brood & bijpassende smeersels en al uw gasten zullen ruim voldoende gegeten hebben. Voor de kinderen hebben we ook speciale kidsplanken met aangepaste hapjes wat kinderen graag eten.

De tapasplanken kunt u rechtstreeks bij de gasten op tafel zetten zodat er niet rondgelopen wordt of kan gepresenteerd worden als buffet.

Het tapasbuffet komen wij ter plaatse voor u klaarmaken en tot in de puntjes verzorgen met aangepaste garnering. U mag het thema of de bepaalde kleur doorgeven aan ons en wij houden daar rekening mee met de aankleding van het buffet. Wij zijn dan ongeveer 1 a 2 uur voor de opening van het buffet aanwezig.

Walking Diner

Wilt u iets speciaals? en dat uw gasten tot in de puntjes worden verzorgd en bediend? kies dan voor een tapas walking diner.

Uw gasten hoeven zich niet te verplaatsen naar een buffet of naar een vaste plaats aan tafel, ze kunnen rondlopen, kletsen en bij hun statafel blijven staan.

Wij lopen met ons team rond met prachtige tapasschalen & planken, mooi gegarneerd en een streling voor het oog! Uw gasten gaan niks te kort en worden voorzien van een volledig voor, hoofd & nagerecht maar dan in de vorm van kleine tapas. Meer informatie over onze Walking diner vindt u hier.

Aperitief of receptie

Wij hebben een uniek concept voor aperitief of receptie hapjes, i.p.v. de standaard hapjesschalen die vaak aangeboden worden werken wij met tapasplanken, lekker maar ook nog eens een schilderij om naar te kijken. Voor ieder wat wils en uw gasten gaan aangenaam verrast zijn door de smaken & variatie. We kunnen mooie planken maken per tafel of ze kunnen zo opgemaakt worden dat ze rond gedeeld kunnen worden door de bediening.

Thema

Cateringservice Bolsterbos staat voor ieder thema open en kijken graag samen met u wat we kunnen doen. Een bepaalde kleur, bloemen, duizend & 1 nacht, wij horen het graag.

Dessert

Van dessertplanken tot luxe gebak, voor originele desserts moet u bij Cateringservice Bolsterbos zijn! Wij bieden het grootste en lekkerste assortiment. Maar ook vers fruitplanken of een kaasdessert is mogelijk, combinatie van alles is uiteraard ook mogelijk maar hangt ook af van de aantal personen. Ook bij onze desserts is het weer mogelijk om planken op te maken of het te presenteren als een buffet, wij komen dit buffet aan huis of op de locatie voor u plaatsen.

Bovenstaande foto’s zijn gemaakt door Lieselotte Engelen Fotografie.

Bruidstaarten

Zelfs de bruidstaart kunnen wij voor u regelen, er zijn vele mogelijkheden, smaken & formaten. De foto’s hieronder zijn slechts voorbeelden, wanneer u hier interesse in hebt stuur ons een mail met bijvoorbeeld wat foto’s van de taart die u mooi vindt en wij regelen de rest!

Bediening

Wilt u optimaal genieten tijden uw feest zodat u alle tijd heeft voor uw gasten. U kunt bij cateringservice Bolsterbos ons representatieve team de bediening laten verzorgen.

Ons team zorgt ervoor dat al uw gasten voorzien van drank, gaat rond met de hapjes, bediening aan buffet of aan tafel, ruimt de tafels op en doet de afwas. Maak het u zelf makkelijk en laat ons team het werk doen.

Feestlocatie

Door de jaren heen is Cateringservice Bolsterbos al op vele locaties geweest, sommige locaties blijven wij altijd onthouden. Bent u nog zoek naar een locatie? Wij denken graag met u mee, ook nemen wij u graag het werk uit handen en kunt u een totaal pakket bij ons boeken en zorgen wij in overleg met u de feestlocatie.

Bedankjes

Nog op zoek naar een origineel bedankje voor uw gasten? U kunt bij ons gepersonaliseerde houten tapasplankjes bestellen, u kiest de tekst en het formaat zelf.