Communie

De dag van de communie is voor uw zoon of dochter een heel speciaal moment dat uitgebreid gevierd mag worden.

Hier hoort natuurlijk ook lekker eten bij en dan bent u bij ons aan het juiste adres. Cateringservice Bolsterbos heeft verschillende formules om deze dag onvergetelijk te maken.

Wilt u bediening op uw feest? ook dit is mogelijk, ons representatieve team staat klaar voor u! Ook leveren wij borden & bestek indien nodig.

Wij leveren aan huis of u kunt het afhalen op een door u gekozen tijdstip.

We geven u enkele suggesties, liever een feestje op maat speciaal voor u? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

**Uw communicant krijgt van ons een snoepplank cadeau bij het bestellen van een BBQ of tapas hoofdgerecht**

Tapasplanken of buffet

De tapasplanken en buffetten van cateringservice Bolsterbos zijn erg populair. Planken/buffetten zo mooi als schilderijen, ontzettend lekker & voor ieder wat wils. U hoeft niet meer na te denken wat iedereen graag lust of eet want voor al uw gasten zit er wel iets lekkers tussen.

U kunt onze tapasplanken kiezen als aperitief of als hoofdgerecht, de hoofdgerechten zijn uitgebreid met brood & bijpassende smeersels en al uw gasten zullen ruim voldoende gegeten hebben. Voor de kinderen hebben we ook speciale kidsplanken met aangepaste hapjes wat kinderen graag eten.

De tapasplanken kunt u rechtstreeks bij de gasten op tafel zetten zodat er niet rondgelopen wordt of kan gepresenteerd worden als buffet.

Het tapasbuffet komen wij ter plaatse voor u klaarmaken en tot in de puntjes verzorgen met aangepaste garniering. U mag het thema of de favoriete kleur van uw communicant doorgeven aan ons en wij houden daar rekening mee met de aankleding van het buffet. Wij zijn dan ongeveer 1 a 2 uur voor de opening van het buffet aanwezig.

BBQ

Een BBQ smaakt natuurlijk ook altijd, Cateringservice Bolsterbos heeft verschillende formules, deze kunt u hier terugvinden. U kunt er voor kiezen om het af te halen of te laten leveren, of onze privekok komt u en uw gasten culinair verwennen en maakt alles voor u klaar. Alles over een BBQ met privekok vindt u hier.

Tapas aperitief

Als u voor tapas aperitief kiest dan presenteren wij deze op mooie planken welke makkelijk te hanteren zijn. U kiest er zelf voor om deze op tafels te plaatsen of om ze rond te delen.

Dessert

Voor de mensen die dol zijn op het dessert heeft Cateringservice Bolsterbos ook dessertplanken of buffet in het assortiment. Voor kinderen is dit altijd ook 1 groot succes!

Ook hier kunt u er voor kiezen om dessertplanken te bestellen of een dessertbuffet. U kunt kiezen tussen zoet, kaas & vers fruit of het met elkaar combineren is ook geen enkel probleem.

Cateringservice Bolsterbos bezorgt tapas in bijna heel provincie Antwerpen & Brabant (Nederland). Onder andere:

Essen – Kalmthout – Wuustwezel – Brasschaat – Putte – Berendrecht -Zandvliet – Ekeren – Brecht – Stabroek – Kapellen – Malle – Schoten – Roosendaal en omstreken – Bergen op Zoom en omstreken – gemeente Woensdrecht en omstreken.