Communie

De dag van de communie is voor uw zoon of dochter een heel speciaal moment dat uitgebreid gevierd mag worden.

Hier hoort natuurlijk ook lekker eten bij en dan bent u bij ons aan het juiste adres. Cateringservice Bolsterbos heeft verschillende formules om deze dag onvergetelijk te maken en u culinair te verwennen. Wij zijn gespecialiseerd in BBQ & tapas als aperitief, lunch of hoofdgerecht alles is mogelijk.

Wij leveren aan huis of u kunt het afhalen op een door u gekozen tijdstip, uiteraard staat onze cateringservice aan huis of op locatie ook voor u klaar! Ook voor de bediening op uw feest kan ons representatieve team voor zorgen.

We geven u enkele suggesties, liever een feestje op maat speciaal voor u? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

Tapasplanken of buffet

De tapasplanken en buffetten van cateringservice Bolsterbos zijn erg populair. Planken/buffetten zo mooi als schilderijen, ontzettend lekker & voor ieder wat wils. U hoeft niet meer na te denken wat iedereen graag lust of eet want voor al uw gasten zit er wel iets lekkers tussen.

U kunt onze tapasplanken kiezen als aperitief of als hoofdgerecht, de hoofdgerechten zijn uitgebreid met brood & bijpassende smeersels en al uw gasten zullen ruim voldoende gegeten hebben. Voor de kinderen hebben we ook speciale kidsplanken met aangepaste hapjes wat kinderen graag eten.

De tapasplanken kunt u rechtstreeks bij de gasten op tafel zetten zodat er niet rondgelopen wordt of kan gepresenteerd worden als buffet.

Het tapasbuffet komen wij ter plaatse voor u klaarmaken en tot in de puntjes verzorgen met aangepaste garnering. U mag het thema of de favoriete kleur van uw communicant doorgeven aan ons en wij houden daar rekening mee met de aankleding van het buffet. Wij zijn dan ongeveer 1 a 2 uur voor de opening van het buffet aanwezig.


BBQ

Een BBQ smaakt natuurlijk ook altijd, Cateringservice Bolsterbos heeft verschillende formules, deze kunt u hier terugvinden. Onze BBQ kok verzorgt de BBQ tot in de puntjes en zorgt dat u en uw gasten culinair verwent worden. Onze formules zijn compleet met vlees, salades, sauzen, brood & boter. Indien nodig voorzien wij ook borden & bestek voor uw gezelschap. Wilt u meer weten over de formule BBQ met kok? Dat vindt u hier.

Staat u liever zelf achter de BBQ? Dan kunt u er voor kiezen om BBQ pakketten bij ons af te halen of te laten leveren. Deze pakketten kunt u bestellen via onze webshop


Tapas aperitief

Op zoek naar een origineel aperitief? Onze tapas aperitief planken zijn zeer variërend en ook nog eens een streling voor het oog. We hebben verschillende aperitief formules deze vindt u hier. Goed gevulde planken die u direct op tafel weg kan zetten en uw gasten zullen aangenaam verrast zijn.


Dessert

Voor de mensen die dol zijn op het dessert heeft Cateringservice Bolsterbos ook dessertplanken of buffet in het assortiment. Voor kinderen is dit ook altijd 1 groot succes!

Ook hier kunt u er voor kiezen om dessertplanken te bestellen of een dessertbuffet. U kunt kiezen tussen zoet, kaas & vers fruit of het met elkaar combineren is ook geen enkel probleem.


Ijslam

Ook kunt u bij ons een ijslam bestellen in verschillende formaten. Ook bieden wij andere ijstaarten of klein ijsgebak aan.


Cateringservice Bolsterbos bezorgt tapas in bijna heel provincie Antwerpen & Brabant (Nederland). Onder andere:

Essen – Kalmthout – Wuustwezel – Brasschaat – Putte – Berendrecht -Zandvliet – Ekeren – Brecht – Stabroek – Kapellen – Malle – Schoten – Roosendaal en omstreken – Bergen op Zoom en omstreken – gemeente Woensdrecht en omstreken.