Catering op locatie

Cateringservice Bolsterbos verzorgt catering op locatie voor feesten groot & klein. Wij streven naar een persoonlijke aanpak en luisteren graag naar uw wensen, zodat wij uw feest tot in de puntjes kunnen verzorgen.

Voor huwelijk, communie, jubileum, geboorte, bedrijfsfeesten, vergadering, wijkfeest, verjaardag voor al uw feesten staan wij klaar met onze cateringservice op locatie. U kunt al gebruik maken van onze diensten vanaf 10 personen. Alleen een BBQ kok of de volledige organisatie wij staan voor u klaar!

Onze specialisatie zijn onze tapasplanken, tapasbuffetten & BBQ maar ook voor warme & koude buffetten kunt u bij Cateringservice Bolsterbos terecht. Heeft u interesse in onze cateringservice? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan. Bespreekt u uw wensen liever persoonlijk? Neem dan contact met ons op en dan maken we een afspraak om samen te komen en al uw wensen door te nemen.

Waarvoor kunt u bij onze cateringservice op locatie voor terecht:

* BBQ aan huis

* BBQ op locatie

* Tapas (planken & buffetten)

*Warme & koude buffetten

*Bediening op uw feest

*Ontbijt, lunch, brunch

Geniet van de luxe van een cateringservice aan huis of op locatie.

Tapas

Heel populair momenteel zijn onze tapas, prachtige opgemaakte planken met heerlijke hapjes, u hoeft niet meer na te denken over wat iedereen lekker vindt want op onze tapasplanken & buffetten ligt voor ieder wat wils. Wij komen deze bij u thuis of op locatie afleveren en zorgen dat deze klaar staan zodat u en uw gasten alleen maar hoeven aan te schuiven & genieten maar! Onze cateringservice aan huis of op locatie staat voor u klaar.

BBQ met kok:

Wilt u een onbezorgde BBQ, reserveer dan een BBQ met kok bij Cateringservice Bolsterbos. Wij komen naar u toe en verzorgen uw gezelschap tot in de puntjes.

Cateringservice Bolsterbos heeft ook een ruim assortiment aan complete pakketten met vlees, salades,sauzen & brood. Ook vegetarisch is geen probleem. Ook houden we graag rekening met allergenen wanneer u dit aan ons laat weten.

Onze prijzen voor BBQ met kok vindt u hier.

Bediening:

Wilt u optimaal genieten tijden uw feest zodat u alle tijd heeft voor uw gasten. U kunt bij Cateringservice Bolsterbos ons representatieve team de bediening laten verzorgen.

Ons team zorgt ervoor dat al uw gasten voorzien van drank, gaat rond met de hapjes, bediening aan buffet of aan tafel, ruimt de tafels op en doet de afwas. Maak het u zelf makkelijk en laat ons team het werk doen.

Onze prijzen voor catering op locatie met bediening vindt u hier.

Meer foto’s vindt u op onze galerij pagina.