Tapas buffet

Wilt u onbezorgd genieten en uw gasten omver blazen? 

 Kies dan voor een tapasbuffet vol met heerlijke huisgemaakte hapjes zowel vlees/vis als vegi, dips, kazen, verfijnde charcuterie & vers gebakken houthakkersbrood. het tapasbuffet wordt afgewerkt met groenten, vers fruit, gedroogd fruit & noten. 

Het tapasbuffet van Cateringservice Bolsterbos is geschikt voor iedere gelegenheid of het nu voor een verjaardag, pensioenfeest, huwelijk, bedrijfsfeest, communie of babyborrel, uw gasten zullen aangenaam verrast zijn. 

De tapasbuffetten zijn mogelijk zowel voor hoofdgerecht als borrel of aperitief. 

Ook kan er gekozen worden voor een tapasbuffet met zowel koude als warme hapjes, of met extra speciale Franse kazen. 

Denk bij de warme hapjes bijvoorbeeld aan gevulde mini paprika’s, moinkballs.

 

Vegetariërs in het gezelschap of gasten met een allergie? Laat het ons zeker weten, we houden er graag rekening mee indien mogelijk.

Warm tapasbuffet

Ook verzorgen wij warme tapasbuffetten, dit zijn volledige hoofdgerechten. 

Het warme tapasbuffet komen wij koud leveren en dient nog te worden opgewarmd. 

Wij voorzien bain maries, dan moeten de warme tapas nog wel eerst in een oven worden opgewarmd om vervolgens in de bain marie warm gehouden te worden. Indien dit niet mogelijk is kunnen wij ook elektrische snackpannen voorzien waar de warme tapas in opgewarmd kunnen worden. 

 

Tapasbuffetten komen wij bij u thuis of op locatie plaatsen, wij voorzien alle benodigdheden en decoratie. Heeft u zelf een bepaald thema in gedachten of een kleur bloemen/droogbloemen of iets anders? Zet het voor ons klaar en wij zullen dit verwerken in het tapasbuffet. 

Het enige dat we van u vragen is dat er tafels/toog of iets anders klaar staan om het tapasbuffet op te plaatsen.

Wij zijn ongeveer anderhalf uur voor aanvang aanwezig zodat wij alles tot in de puntjes kunnen afwerken, en uw tapasbuffet een prachtig  middelpunt is van het feest of event. 

Al de gebruikte materialen dienen een week na het event schoon worden binnengebracht tenzij er anders is afgesproken.

Cateringservice Bolsterbos bezorgt tapas, dessert, BBQ, ontbijt & lunch in bijna heel provincie Antwerpen & Brabant (Nederland). Onder andere:

 Essen – Kalmthout – Wuustwezel – Brasschaat – Putte – Berendrecht -Zandvliet – Ekeren – Brecht – Stabroek – Kapellen – Malle – Schoten – Roosendaal en omstreken – Bergen op Zoom en omstreken – gemeente Woensdrecht en omstreken.

Privacybeleid