Bediening

Wilt u optimaal genieten tijden uw feest zodat u alle tijd heeft voor uw gasten. U kunt bij cateringservice Bolsterbos ons representatieve team de bediening laten verzorgen.

Ons team zorgt ervoor dat al uw gasten voorzien van drank, gaat rond met de hapjes, bediening aan buffet of aan tafel, ruimt de tafels op en doet de afwas. Maak het u zelf makkelijk en laat ons team het werk doen.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op!

We maken een vrijblijvende afspraak om kennis te maken en om al uw wensen te bespreken, zodat het duidelijk is wat u wilt en alles op de dag zelf op rolletjes loopt en dat het cateringteam goed op de hoogte is.

Prijs bediening Cateringservice Bolsterbos:
*€ 28,- incl. btw per uur


Wij rekenen geen toeslagen voor zon-en feestdagen.

Cateringservice Bolsterbos serveert ook gerechten/drinken/vlees van andere cateraars of gerechten die u zelf heeft klaargemaakt. U bent niet verplicht dit bij ons af te nemen.

Cateringservice Bolsterbos heeft ook een ruim assortiment aan buffetten, gerechten & BBQ pakketten zodat u ook het volledige pakket bij ons kan afnemen, wij maken graag een gepaste offerte voor u. U bent dit echter niet verplicht.

Cateringservice Bolsterbos MediumSquareLogo