Dessertbuffet

Heeft u binnenkort iets te vieren? Een babyborrel, huwelijk, communie, bedrijfsevent bij iedere gelegenheid zijn de gasten in extase wanneer ze van ons dessertbuffet mogen genieten.

Cateringservice Bolsterbos biedt een dessertbuffet aan met een groot en rijkelijk assortiment aan met veel variatie. 

Ons dessertbuffet bestaat uit diverse soorten mini dessertjes en voor ieder wat wils. Denk aan macarons, cupcakes, dessertglaasjes, soesjes, beignets, donuts, petit fours, appelcake, diverse eclairs, brownies, pastel de nata,  meer dan 15 verschillende soorten gaat u terugvinden op het buffet.


Buffet of planken

Ons dessertbuffet is mogelijk vanaf 50 personen maar is afhankelijk van hoeveel dessertjes er per persoon gekozen worden. Doordat de dessertjes worden gestapeld en kort bij elkaar worden gepresenteerd is het niet mogelijk om voor minder dan 50 personen een buffet te plaatsen. Dit zou namelijk te klein worden en is het effect verdwenen 

Voor kleinere groepen verwijs ik u naar onze dessertplanken deze zijn ook mooi gepresenteerd en een streling voor het oog. De dessertplanken zijn te bestellen in onze webshop en vindt u hier. 

In de webshop kiest u er zelf voor of u de dessertplanken wilt komen afhalen op ons adres in Essen of u heeft de keuze om ze te laten leveren op het door u gekozen adres. 

Plaatsing

Wij komen het dessertbuffet bij u thuis of op locatie plaatsen en hebben hier ongeveer anderhalf uur werk aan. Wij voorzien de volledige aankleding van het buffet, het enige dat u moet voorzien zijn tafels of een toog om het dessertbuffet op te plaatsen. Al de gebruikte materialen & decoratie dienen wel binnen de week na het event schoon bij ons terug binnen gebracht te worden.

Wenst u het dessertbuffet graag in een thema dan werken wij daar graag aan mee! 

Cateringservice Bolsterbos verzorgt uw tapasbuffet, dessertbuffet, BBQ, ontbijt & lunch in bijna heel provincie Antwerpen & Brabant (Nederland). 

Onder andere:

Essen – Kalmthout – Wuustwezel – Brasschaat – Putte – Berendrecht -Zandvliet – Ekeren – Brecht – Stabroek – Kapellen – Malle – St.Job in’t Goor – Schoten – Roosendaal en omstreken – Bergen op Zoom en omstreken – gemeente Woensdrecht en omstreken.

Catering op locatie voor onder andere:

 *Feesten & andere gelegenheden, communie, huwelijk, bedrijfsfeesten, jubileumfeesten, receptie etc. *

*BBQ aan huis, BBQ op locatie, BBQ walking diners, warme & koude buffetten, dessertbuffet, tapasbuffet.

Privacybeleid