Walking dinner

Wilt u iets modern, sociaal & origineel?

Bij de Walking dinner van Cateringservice Bolsterbos is een vaste tafelschikking niet nodig.

Een walking dinner is een diner waarbij de gasten vrij zijn om rond te lopen, terwijl zij genieten van de door ons geserveerde gerechten en het aangenaam gezelschap. Dit is ook het grootste voordeel van deze formule, de gasten kunnen gaan en staan waar ze willen zonder ook maar 1 gerechtje te missen. 

Deze formule bestaat uit diverse gangen gevuld met kleine gerechten zowel koud als rechtstreeks van de BBQ. En is voor iedere gelegenheid geschikt, denk aan bedrijfsfeesten, huwelijk, communie, jubileum.


Gerechten bij de Walking Dinner

Al de gerechtjes kunnen uit de hand gegeten kunnen worden, u heeft voor deze formule dus geen borden & bestek nodig. Wij voorzien de benodigde vorkjes, lepeltjes & servetten. 

We starten de Walking dinner met koude kleine amuses zoals bijv. gevulde pasta, forelmousse, hete kip, wrap met zalm, scampi, carpaccio, ham meloen, gazpacho, parmarolletje.

Al de warme culinaire hapjes worden voor u klaargemaakt door de koks op de BBQ. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gevulde champignons, buikspek, gevulde mini paprika’s & biefstukpuntjes. Maar ook gegrilde scampi’s, chorizo bites, moinkballs, mini burgertje, inktvisringen, nacho’s, patatas bravas, smokey varkenshaas etc.

Het is ook mogelijk om de Walking Dinner af te sluiten met lekkere mini desserts, ook deze worden door ons team geserveerd. Mini beignets, chocomousse, macarons, cupcakes er is veel mogelijk.

Op voorhand kan er in overleg met u worden beslist welke hapjes u graag wenst te hebben op uw feest/event of wij maken zelf een ruime culinaire variatie.

Uw gasten zullen door een wereld van verschillende smaken reizen! en gaan aangenaam verrast zijn door dit gezellige en lekkere concept.


Wij zijn ongeveer een uur op voorhand aanwezig voor de voorbereidingen te treffen, en de Walking Dinner duurt ongeveer 2 1/2 uur of korter als dat beter past in uw planning. 

Wij hebben alle benodigde materialen bij inclusief onze eigen baktent. Het enige dat wij vragen is voldoende ruimte en een parkeerplaats dichtbij onze bakplaats, en water. In de winterperiode hebben wij ook elektriciteit nodig voor verlichting.

Cateringservice Bolsterbos verzorgt de Walking Dinner in geheel provincie Antwerpen maar ook ver daar buiten, Nederland is ook geen probleem.

Onder andere:

Essen – Kalmthout – Wuustwezel – Brasschaat – Putte – Berendrecht -Zandvliet – Ekeren – Brecht – Stabroek – Kapellen – Malle – St.Job in’t Goor – Schoten – Roosendaal en omstreken – Bergen op Zoom en omstreken – gemeente Woensdrecht en omstreken – Antwerpen.

 *Feesten & andere gelegenheden, communie, huwelijk, bedrijfsfeesten, jubileumfeesten, receptie etc. 

*BBQ aan huis, BBQ op locatie, BBQ walking dinner, warme & koude buffetten, dessertbuffetten, tapasbuffetten.

Privacybeleid