Walking dinner

Wilt u iets modern, sociaal & origineel?

Bij de Walking dinner van Cateringservice Bolsterbos is een vaste tafelschikking niet nodig, omdat er niet meer aan tafel gegeten hoeft te worden, uiteraard mag dit wel. De Walking Dinner bestaat uit diverse gangen gevuld met kleine gerechten zowel koud als rechtstreeks van de BBQ. 

Een walking dinner is een diner waarbij de gasten vrij zijn om rond te lopen terwijl zij genieten van de door ons geserveerde gerechten en het aangenaam gezelschap, dit is ook het grootste voordeel van deze formule. De gasten kunnen gaan en staan waar ze willen zonder ook maar 1 gerechtje te missen. 

Gerechten bij de Walking Dinner

Al de gerechtjes bij Walking Dinner zijn fingerfood welke uit de hand gegeten kunnen worden, u heeft voor deze formule dus geen borden & bestek nodig. Wij voorzien de benodigde vorkjes, lepeltjes & servetten. 

 

We starten de Walking dinner met koude kleine amuses zoals bijvoorbeeld gevulde pasta, forelmousse, hete kip, wrap met zalm, scampi, carpaccio, ham meloen, gazpacho, gevulde parma rolletje en er is nog veel meer keuze

Al de warme culinaire hapjes bij de Walking Dinner worden voor u klaargemaakt door de koks op de BBQ. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gevulde champignons, buikspek, gevulde mini paprika’s, biefstukpuntjes, gegrilde scampi’s, chorizo bites, moinkballs, mini burgertje, inktvisringen, nacho’s, patatas bravas, smokey varkenshaas en zo kunnen we nog wel even verder gaan. 

Op voorhand kan er in overleg met u worden beslist welke hapjes u graag wenst hebben op uw feest of event of wij maken zelf een ruime culinaire variatie.

Uw gasten zullen door een wereld van verschillende smaken reizen! en gaan aangenaam verrast zijn door dit gezellige en lekkere concept.

Dessert

Het is ook mogelijk om de Walking Dinner af te sluiten met lekkere mini desserts, ook deze worden door ons team geserveerd. 

Mini beignets, chocomousse, macarons, cupcakes er is veel mogelijk. 

Wenst u geen dessert te voorzien bij de Walking Dinner dan is dit ook geen enkel probleem. 

Een Walking Dinner past bij iedere gelegenheid zoals bedrijfsfeesten, huwelijk, communie, verjaardag of een jubileum wat u maar wenst.

Wij zijn ongeveer een uur op voorhand aanwezig voor de voorbereidingen te treffen, en de Walking Dinner duurt ongeveer 2 1/2 uur of korter als dat beter past in uw planning. 

Wij hebben alle benodigde materialen bij inclusief onze eigen baktent, het enige dat wij vragen is voldoende ruimte en een parkeerplaats dichtbij onze bakplaats, en water. In de winterperiode hebben wij ook elektriciteit nodig voor verlichting.

Cateringservice Bolsterbos verzorgt uw tapasbuffet, dessertbuffet, BBQ, ontbijt & lunch in bijna heel provincie Antwerpen & Brabant (Nederland). 

Onder andere:

Essen – Kalmthout – Wuustwezel – Brasschaat – Putte – Berendrecht -Zandvliet – Ekeren – Brecht – Stabroek – Kapellen – Malle – St.Job in’t Goor – Schoten – Roosendaal en omstreken – Bergen op Zoom en omstreken – gemeente Woensdrecht en omstreken.

 

Catering op locatie voor onder andere:

 

 *Feesten & andere gelegenheden, communie, huwelijk, bedrijfsfeesten, jubileumfeesten, receptie etc. 

*BBQ aan huis, BBQ op locatie, BBQ walking dinner, warme & koude buffetten, dessertbuffetten, tapasbuffetten. 

Privacybeleid