Babyborrel

Babyborrel

9 maanden moeten wachten en daar is dan de kleine spruit. Alle familie, vrienden, collega’s willen jullie natuurlijk komen feliciteren en het kleine boeleke komen bewonderen. 

Wij verzorgen uw babyborrel van A tot Z indien gewenst. 

Wilt u alleen dat het bezorgd en geplaatst wordt dan is dit uiteraard ook mogelijk. Hieronder vindt u alle mogelijkheden, staat uw keuze er niet bij? Informeer dan achter de mogelijkheden, wij denken graag mee en maken voor u een offerte op maat. 

Sweet & fruity

Onze dessertbuffetten bestaan uit een ruime variatie aan mini dessertjes, denk aan macarons, cupcakes, dessertglaasjes, soesjes, beignets meer dan 15 verschillende soorten. Wij maken hier een selectie van, dit is afhankelijk van het aantal personen.

Ons dessertbuffet is mogelijk vanaf 50 personen. Voor kleinere groepen verwijs ik nu naar onze dessertplanken, deze vindt u hier

Wij komen het dessertbuffet bij u thuis of op locatie plaatsen, wij voorzien de benodigde materialen, het enige dat u moet voorzien zijn tafels of een toog. U kunt gepaste decoratie voor ons klaarzetten en dan verwerken we dat mee in het buffet. 

Broodjesbuffet

Ons broodjesbuffet stelt u zelf samen, u kiest zelf de aantal broodjes per persoon en hoe deze belegd zijn. Wij werken uitsluitend met mini broodjes,in ons assortiment zitten ook croissants &  mini wraps. 

Cateringservice Bolsterbos komt het broodjesbuffet aan huis of op de locatie voor u plaatsen, zodat het niet alleen lekker is maar er ook nog eens geweldig uitziet. 

Het broodjesbuffet is mogelijk vanaf 25 personen. 

Het broodjesbuffet kan ook uitgebreid worden met bijvoorbeeld een lekker soepje erbij of gecombineerd worden met een kaasplank.

Voor de kindjes kan er eventueel nog een hotdogbuffet aan toegevoegd worden. 

Aperitief/borrel buffet

De tapasbuffetten van Cateringservice Bolsterbos zijn mogelijk vanaf 50 personen. Het tapasbuffet heeft altijd een variatie van vlees, vis, groenten, fruit, brood & dips en bevat voor ieder wat wils.  

Cateringservice Bolsterbos komt het tapasbuffet op locatie bij u plaatsen, het enige dat wij vragen is om tafels klaar te zetten en de rest doen wij. Wij zijn hiervoor ongeveer 2 uur op voorhand aanwezig en nemen alle nodige toebehoren mee, ook is het mogelijk dat u specifieke decoratie voor ons klaar zet dan verwerken wij dit in het tapasbuffet, denk bijvoorbeeld aan blauwe of roze ballonnen voor een babyborrel

Privacybeleid