Bedrijven/verenigingen

Bedrijven

Wilt u een keer iets anders? Ook voor bedrijven staat Cateringservice Bolsterbos klaar. Voor ontbijt, lunch, diner, personeelsfeest, bedrijfsuitje voor alles kunt u bij ons terecht.

*Wij leveren bij uw bedrijf of op externe locatie.

* 6 dagen in de week ter uw beschikking.

*Complete buffetten of liever per tafel of bubbel?

BBQ

Ook voor een gezellige BBQ met collega’s kunt u bij ons terecht. Wij komen het op locatie leveren en de bereiding verzorgt u zelf of onze kok komt het tot in de puntjes verzorgen. Onze BBQ pakketten vindt u hier.

Tapas

Onze tapas kunnen zo wel als lunch, diner maar ook als aperitief genuttigd worden. U hebt de keuze om een tapasbuffet te laten plaatsen of planken/schalen per tafel maar ook kunnen wij planken maken voor kleinere bubbels. U laat aan ons de tafel indeling weten en wij passen de planken er op aan. Ook maken wij 1-persoonsplanken/schotels voor bijvoorbeeld online vergaderingen of andere samenkomsten.

Ontbijt, lunch, brunch

Ook bieden wij belegde broodjes net iets anders dan anders. Wij maken broodjesplanken met verschillende mini broodjes, croissants, wraps, & clubsandwich maar ook maken wij zeer uitgebreide ontbijt/lunch planken. Voor ieder wat wils. Wij kunnen ook lunchpakketjes maken per persoon.

Dessert

Als dessert bieden wij zoet, vers fruit & kaas, dit mag ook gecombineerd worden met elkaar. Ook dit kunnen we weer als buffet plaatsen maar ook per tafel/bubbel.

Verenigingen

Voor verenigingen zetten wij ook graag ons beste beentje voor en denken wij graag mee.

Onze aperitief planken & ontbijt/lunch/brunch planken worden veel gebruikt voor clubkas acties. Maar ook onze andere formules zijn mogelijk. We bespreken graag met u de mogelijkheden en stellen een persoonlijke offerte samen binnen het vooropgesteld budget.

Organiseren jullie een team dag? ook dan staan we graag voor u klaar. Maar ook zeer bekend zijn onze BBQ formules.

Met de huidige Covid-19 maatregelen willen verenigingen toch ook iets voor de clubkas en voor hun leden. Nu zien we vaak de Apero@home of ontbijt@home, we maken de plankjes of schotels per bubbel door middel van een lijst die u heeft opgesteld.

Met wie hebben wij al samengewerkt: