Recensies

Wilt u zo vriendelijke zijn om een bericht achter te laten voor Cateringservice Bolsterbos?

Verplicht veld

What is your email address?

Tapasplanken

De tapasplanken zijn helemaal top! Heel veel verschillende soorten overheerlijke hapjes en meer dan voldoende per persoon. Een echte aanrader!

Inneke Claes

Tapas

Heerlijke tapasplanken. Ruime keuze, verse producten. Geweldige service!! En super vriendelijke mensen. Wij raden bolsterbos zeker aan!

Elisabeth Mathysen

Huwelijksfeest

Voor ons huwelijksfeest een luxe tapasplank gekregen en helemaal top. Heerlijk verschillende tapas en alles vers en lekker…….volgend feestje weer hier bestellen.

Mark Fonteijn

Annulatie trouwfeest

Ontzettend lieve correcte mensen. Wij hebben hen gevraagd om onze catering van ons huwelijk te voorzien. Des ondanks de maatregelen zochten ze mee naar een oplossing voor onze trouwerij coronaproef te laten verlopen. Helaas door verstrengende maatregelen hebben we toch moeten annuleren. De mensen van bolsterbos blijven onze eerste keuze als we in de toekomst ons feest gaan vieren met een cateraar, ze bleven desondanks te tegenslag ontzettend enthousiast en warm. Ook de communicatie liep vlot. Top service en super lieve mensen. Eten ziet er fantastisch uit! Een aanrader voor iedereen 😉👍

Eline

Klein feestje thuis

Klein feestje thuis gehad mét de tapasplanken van cateringbedrijf Bolsterbos. Ze werden thuisgebracht, waren super gevarieerd en heel erg lekker. Wat een super service! Zeker voor herhaling vatbaar, thnx Jim en Danielle

Lianda Meesters

Moederdagplank / Ontbijtplank

Super lekkere en gevarieerde ontbijtplank!
Zelfs de vegetariërs aan tafel hadden genoeg keuze, en er zitten al eens wat specialere dingen tussen die je bij een normaal ontbijt niet krijgt.
De porties waren ook groot genoeg waardoor we de volgende dag nog ontbijt hadden 🙂
Bedankt Bolsterbos en zeker voor herhaling vatbaar!

Kim Lenaert

BBQ op stal

Geweldige mensen en zeer te vreden .lekker en veel en een goede service. Ik raad het iedereen aan??

Petra den Hollander

BBQ

Super goed gegeten van de naar wens gemaakte BBQ pakketten van Bolsterbos! Lekker, veel en verzorgd ! Zeker aan te raden!!

Enya De Ridder

Wij zijn fan

Hele vriendelijke mensen en ze staan steeds klaar om je te helpen of om mee te denken naar leuke ideetjes. Wij zijn fan

Nireshka Konings

Tapasplank aperitief

Voor ons huwelijksfeest een luxe tapasplank gekregen en helemaal top. Heerlijk verschillende tapas en alles vers en lekker…….volgend feestje weer hier bestellen.

Mark Fonteijn

Tapasplanken basis & luxe

Heerlijke tapasplanken. Ruime keuze, verse producten. Geweldige service!! En super vriendelijke mensen. Wij raden bolsterbos zeker aan!

Elisabeth Mathysen

Annulatie trouwerij

Ontzettend lieve correcte mensen. Wij hebben hen gevraagd om onze catering van ons huwelijk te voorzien. Des ondanks de maatregelen zochten ze mee naar een oplossing voor onze trouwerij coronaproef te laten verlopen. Helaas door verstrengende maatregelen hebben we toch moeten annuleren. De mensen van bolsterbos blijven onze eerste keuze als we in de toekomst ons feest gaan vieren met een cateraar, ze bleven desondanks te tegenslag ontzettend enthousiast en warm. Ook de communicatie liep vlot. Top service en super lieve mensen. Eten ziet er fantastisch uit! Een aanrader voor iedereen ??

Eline

Zo ontzettend lekker gegeten!

Zo ontzettend lekker gegeten!
Wat fijn dat ze ook pakketten wat aan kunnen passen naar wens van de mens. Ik weet al wie onze volgende BBQ gaat regelen…. BOLSTERBOS!!!

Mascha Wagemakers
Paardenkuuroord Wagemakers Nispen

BBQ

De bestelde bbq was top verzorgt! Ik zeg… gauw weer!

Truus74

Warm aanbevolen

Personeel staat met 125% achter hun waar.
Dat maak je niet meer zo vaak mee.
Dit bedrijf warm aanbevolen door mij.

H.Maarsseveen

Aanrader!

Mooi bedrijf, lekker eten en lieve mensen ! Zeker een aanrader!

D Wagemans

Voor herhaling vatbaar!

Zeer lekkere tapas en uitstekende salades.
Dit alles netjes verzorgd.
Vlotte, professionele bediening met de glimlach!
Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Hier gaan we vaker bestellen ??

Katja De Vree