BBQ met kok

Wilt u onbezorgd genieten van een lekkere BBQ zonder zelf te moeten bakken? Kies dan voor een BBQ met kok.

Reserveer dan een BBQ met kok bij Cateringservice Bolsterbos, dit is mogelijk vanaf 20 personen (volwassenen). Wij komen naar u toe en verzorgen uw gezelschap tot in de puntjes. En niet alleen in de warme maanden maar ook in de winter kunt u bij ons terecht voor een gezellige winter BBQ met kok.

De geur van smeulend houtskool valt moeilijk te evenaren daarom werken wij uitsluitend met de houtskool BBQ.

Wilt u naast een BBQ met kok ook bediening aan tafel of toog van de drank? Ons representatiever team neemt dit graag voor u uit handen zodat u optimaal kunt genieten van uw gezelschap.



BBQ formules met kok

U kiest een BBQ formule uit ons ruim assortiment, al onze BBQ formules zijn inclusief een salade & groentebuffet met sauzen, brood en boter. Ook de vegetariërs kunnen genieten van een apart samengestelde BBQ formule met bijvoorbeeld gevulde portobello, asperges, vegi burger of zoete aardappel pappilot. 

Wij zijn ongeveer een uur op voorhand aanwezig voor alle voorbereidingen te treffen. Door dat wij 3 uren aanwezig zijn kunnen uw gasten op het gemak genieten van het heerlijke vlees dat op de BBQ wordt bereid door onze BBQ kok. Wanneer iedereen uitgegeten is ruimen wij alles op en u zult niet weten dat wij geweest zijn.

BBQ formule op maat

Wenst u liever een BBQ formule op maat of heeft u te maken met een bepaald budget dan denken wij graag met u mee! Ook voor bedrijven en verenigingen zetten wij ons beste beentje voor.



BBQ materialen

Wanneer u kiest voor de BBQ met kok formule voorzien wij alle benodigde materialen. U hoeft niets speciaal te voorzien voor ons team dus daar hoeft u zich al geen zorgen om te maken. Nadien zorgen wij dat alles opgeruimd is en nemen wij de vuile afwas voor onze rekening.

Indien gewenst nemen wij ook borden & bestek voor u mee hier rekenen wel een meerprijs voor en ook deze wassen wij voor u af.

Privacybeleid